Akció

Traktor, ami képes rá

Meghallgattuk Önöket, és olyan felszereltségű traktorokat állítottunk össze nagyszerű áron, amikre nehéz nemet mondani. Nézze meg a CLAAS ARION 530 univerzális traktorra vonatkozó ajánlatunkat!

A CLAAS ARION 500-as sorozata a nagyok technikája és kényelme kompakt, 4-hengeres formában. Lássuk hát, mik ennek a sorozatnak a főbb jellemzői! 6,5 tonna önsúly, sorközművelésre is alkalmas kialakítás, nagyméretű kabin 4-pontos rugózással, HEXACTIV váltó és elérhető opciók sokasága, például fokozatmentes hajtómű.

Mi a magyar piac kedvelt típusát, a CLAAS ARION 530-ast választottuk ki, hogy jól megválasztott felszereltséggel, akcióban kínálhassuk Önöknek.

A motorháztető alatt az új generációs 4,5 literes négyhengeres DPS motor dolgozik négyszelepes, közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel, változó geometriájú turbófeltöltővel. A maximális motorteljesítmény mindig, minden körülmény között rendelkezésre áll – TLT használata esetén álló helyzetben is –, sebességtől, TLT használattól függetlenül. Az optimális fogyasztásról motorelektronika gondoskodik. HEXASHIFT hajtóműve 24 előre- és hátramenettel, teljes automatizálással, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval dolgozik. Fokozatmentes kivitel is rendelkezésre áll, a CLAAS saját gyártmányú CIT hajtóműve két automatizált terhelés alatt kapcsolt fokozattal kínálja a fokozatmentes kényelmet.

A legegyszerűbb, mégis minden tudással felfegyverzett CIS felszereltség.

Az 500-as kategóriánál három felszereltségi szint választható: CIS, CIS+ és CEBIS. CIS+ felszereltségnél a gép elektrohidraulikus kihelyezett körökkel ellátott. Ezt leginkább azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik kiegészítő elektronikai funkciókkal még kényelmesebben és hatékonyabban akarnak dolgozni, de nincs szükségük a szintén megújult CEBIS változat minden funkciójára. Információt ebben az esetben a nagyméretű színes A oszlopba épített kijelzőről lehet leolvasni és beállítani. Hajtómű irányítására a jól ismert DRIVESTIC kapcsoló szolgál, elérhető fokozatmentes hajtómű esetén is.

A CIS+ felszereltség elektrohidraulikus kihelyezett körökkel a kiegészítő elektronikai funkciókhoz.

Legmagasabb felszereltségi szint a CEBIS verzió, amely mindent kínál, ami egy traktortól elvárható. Nagyméretű színes érintőkijelzővel kezelhető. A kor elvárásainak és gondolkodásának megfelelően logikus, jól bevált menü almenü rendszerben tagolódik, megkönnyítve és megtartva a választás lehetőségét. Hagyományos módon a forgókapcsolóval és billentyűvel, valamint a Hotkey segítségével is kezelhető. Egyetlen gombnyomással a traktor utoljára használt funkciójának a menüjébe léphetünk. A CMOTION menetkarral mindent egy kézzel tudunk irányítani. HEXASHIFT vagy CMATIC hajtómű esetén is a menetkarral szabályozzuk a hajtómű minden funkcióját, az irányváltást beleértve, valamint a hidraulika funkciókat, első hátsó függesztést, kihelyezett köröket, tábla végi forduló automatikát, automata kormányzás aktiválást és deaktiválást.

A CEBIS a legmagasabb felszereltségi szint.

A dinamikus kormányzás éppúgy rendelkezésre áll, mint a SMART STOP funkció, mely révén kuplung használata nélkül meg lehet állni a géppel 12 km/óra sebesség alatt. Tipikus magyarországi használata például bálázáskor, amikor csak fékpedál használata és nyomva tartása mellett lehetséges a bálakamra nyitás.

Még nagyobb kellene? CLAAS ARION 630 és CLAAS ARION 620 erőgépeket is kínálunk akcióban! Bővebb információkért keresse a CLAAS Gépüzletág területileg illetékes kollégáit!

Az akció 2019. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.